+380 (97) 56... показати
Дезінфекційний засіб для харчових виробництв и побуту «Гігієнізер»
Дезінфекційний засіб для харчових виробництв и побуту «Гігієнізер» ##от компании## ПП Гігієнікс - ##фото## 1
ХАССП

Дезінфекційний засіб для харчових виробництв и побуту «Гігієнізер»

У вибране
Замовити дзвінок
Задати питання
181 ₴/кг
від 30 кг 164,40 ₴/кг
від 100 кг 141,60 ₴/кг
В наявності
Код: Гігієнізер

Доставка

Можливість доставки післяплатою уточнюйте
Нова Пошта
Кур'єрська служба
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата кур'єрові по м. Львів
Оплата під час самовивезення по м. Львів
Контактна інформація
Телефони
+380 (97) 56... показати
Показати всі контакти

Опис

Дезінфекційний засіб для харчового виробництва «Гігієнізер» призначений для швидкої і ефективної обробки виробничих, складських, холодильних, санітарних, соціальних приміщень на підприємстві.

Розведеним розчином обробляють стіни, підлогу, стелажі, робочі механізми, транспортери, ємності, апаратуру, тару. Проводять знезараження стічних вод, оборотної води в охолоджувальних системах, гідроциклонних пиловловлювачів і повітрозбірників.

Засіб «Гігієнізер» можна використовувати для профілактичної противірусної обробки поверхонь, а також для створення дезбар'єрів.

Характеристики препарату «Гігієнізер»:

  • концентрат;
  • діюча речовина: 30% розчин перекису водню
  • допоміжні речовини: фосфорна кислота 70% - 1%
  • pH 1,5÷4
  • густина » 1,2 г/см3

Способи використання дезінфекційного засобу «Гігієнізер»

«Гігієнізер» може застосовуватись у вигляді 0,5-5% розчину декількома способами:

  • нанесення на поверхню вручну або машинним методом;
  • замочування інвентарю;
  • зрошення, розпилення.

Експозиція 5-20 хвилин при температурі 15-40 °C.

Поверхні, які знаходяться в контакті з продуктами після обробки споліскують водою, інші поверхні не потребують змивання, оскільки через деякий час препарат розкладається на воду і кисень.

Приготування робочих розчинів «Гігієнізер»

Концентрація розчину (%)

Частка інгредієнтів на 10 л робочого розчину

«Гігієнізер» (мл)

Вода (мл)

1%

100

9900

1,5%

150

9850

3%

300

9700

5%

500

9500

Дезінфекція обладнання і комунікацій

Проводиться після попереднього ретельного очищення, для якого використовують професійні мийні засоби для харчової промисловості. Обробку починають після повного змиву мийного засобу.

Дезінфекція обладнання

Обробка обладнання, яке має мийні пристрої, здійснюється циркуляційним методом через мийний пристрій. Після закінчення дезінфекції залишки робочого розчину змивають водою. При дезінфекції ємностей, не обладнаних мийними головками, засіб за допомогою щіток, наносять на поверхню обладнання рівномірним шаром з розрахунку не менше 50 мл/м2 поверхні. Розчин дезінфектанту витримують на поверхні обладнання 5-15 хв. і змивають водою до повного усунення дезінфектанту.

Дезінфекція теплообмінників, фільтрів, сепараторів, автоматів

На лініях розливу робочий розчин наносять на поверхню або заповнюють ним обладнання. Після закінченні часу дезінфекції розчин змивають і повністю видаляють.

Дезінфекція трубопроводів

Нерозбірні трубопроводи очищають водою від залишків сировини, потім вставляють заглушки і заливають на 2-4 години мийним засобом. Після обробки мийним розчином промивають гарячою водою і дезінфікують протягом 5 хвилин 5%-ним або 15 хвилин 3%-им розчином «Гігієнізеру» з наступним промиванням холодною водою.

Розбірні трубопроводи очищають від харчових залишків водою, промивають лужним мийним засобом з наступним промиванням водою і дезінфікують 5,0%-им розчином препарату.

Дезінфекція посуду і інвентарю

Профілактичну дезінфекцію дрібного інвентарю і посуду здійснюють зануренням на 15 хв. в ванни з 3,0%-им розчином дезінфектанту. Обробку великого інвентарю проводять зрошенням 5,0%-им розчином.

Дезінфекція приміщень

Санітарну обробку виробничих, побутових, холодильних та складських приміщень 3,0%-им розчином препарату проводять вручну шляхом протирання (за допомогою щіток або ганчірок), розбризкування за допомогою ранцевого розпилювача або розпилення за допомогою генератора туману.

Знезараження води

Для знезараження технічної промивної води чи води в охолоджувальних системах використовують 3,0%-ий робочий розчин «Гігієнізеру». Для покращення санітарно-гігієнічного стану холодної води, яка поступає в установки контактного охолодження тушок птиці, можна здійснити її попередню обробку (знезараження) 1,5%-им розчином.

Дезінфекція повітря

Дезінфекцію повітря у виробничих та складських приміщень проводять методом розпилення робочого розчину дезінфектанту з допомогою ранцевих розпилювачів, генераторів туману або спеціального технологічного обладнання виробника. Обробку проводять 1,5%-им робочим розчином при кімнатній температурі. В даному випадку розчин не споліскують водою.

Дезінфекція сировини

Для зниження бактеріального зараження тушок птиці використовується 1,0%-ий розчин засобу. Охолодження випотрошених тушок здійснюється відповідно до діючої технологічної інструкції по переробці м'яса птиці в розчині при температурі 0°С протягом 25 хв. Після охолодження тушки без промивання направляються на сортування, маркування, вивішування та упаковку.

Дезінфекцію поверхонь шкарлупи товарних (харчових) яєць проводять шляхом занурення або зрошенням яєць 1,0%-им робочим розчином засобу. Робочий розчин виготовляють в кількості, достатній для повного занурення яєць.

Етапи обробки яєць: перша секція – замочування у воді при температурі до 30°С протягом 5-10 хв.; друга секція – мийка із застосуванням будь-якого дозволеного мийного засобу відповідно до інструкції застосуванням; третя секція – дезінфекція 1,0%-им розчином «Гігієнізеру» протягом 2-5 хв.; четверта секція – промивання чистою проточною водою до повного зникнення засобу.

Тара, в якій були недезінфіковані товарні (харчові) яйця, не повинна жодним чином використовуватись для яєць, оброблених дезінфікуючим розчином. Таку дезінфекцію доцільно проводити не пізніше, ніж за годину до використання яєць в їжу або в технологічному процесі приготування харчових продуктів.

Дезінфікуючий засіб «Гігієнізер» зареєстрований в Україні, пройшов сертифікацію у Системі УкрСЕПРО на відповідність вимогам нормативних документів виробника та нормативних документів України.

Характеристики

Код товару
Гігієнізер
Производитель
Собственное производство
Країна виробництва
Польща
Назначение
для кондиционеров / климатических систем, для кухни, для морозильных камер, для полов и поверхностей
Действие
дезинфицирующее
Тип
неорганическое, экологически чистое
Объём
10000 мл

Супутні товари